Nainen teeskenteli 9 kuukautta kuuroa – omalle poikaystävälleen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alaskassa tarjoilijana työskentelevä nuori nainen ajautui kiusalliseen tilanteeseen, kun hän tapasi unelmiensa miehen ja antoi tämän ymmärtää, että on kuuro. Paikallisessa baarissa mies oli lähestynyt naista, jolloin nainen oli viittonut miehelle, ettei hän kuule mitään, koska hänellä on kuulovamma.

Miestä ei naisen kuurous haitannut, sillä mies alkoi baari-illan jälkeen viestitellä naiselle. Pian heidän välilleen roihahti romanssi ja nainen oli hämmentävässä tilanteessa, sillä hän ei enää uskaltanut kertoa miehelle totuutta. Nainen joutui teeskentelmään useita kuukausia, ettei hän kuullut mitään ja kommunikoi miehen kanssa viesteillä ja eleillä.

Joka kerta kun ovi paukahti, koira haukkui tai auto tööttäsi, joutui nainen näyttelemään, ettei hän kuule olemalla reagoimatta ympäröivään hälinään. Mies oli kertonut lähtevänsä kolmen kuukauden kalastusretkelle, joten nainen päätti jatkaa valehtelua siihen asti, kun mies palaa matkaltaan.

Nainen ei ole paljastanut, kuinka parisuhteen kävi totuuden tultua ilmi, mutta selvää on, että monen kuukauden teeskentelyyn mies on tuskin suhtautunut kevyesti. Televisosarja My Crazy Love kiinnostui naisen mielenkiintoisesta tarinasta.

Sarjan jokaisessa jaksossa näytellään tosielämään perustuvia tilanteita, joissa parisuhteen toinen osapuoli on ryhtynyt äärimmäisiin toimiin pitääkseen parisuhdetta yllä. Naisen kiusallinen tarina päätyi sarjan yhdeksi jaksoksi. Netissä on levinnyt jakson esittelyvideo, jossa näytellään tilanne mistä kaikki sai alkunsa.