Turisti yritti ottaa täydellistä selfietä – kuoli tapaturmaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalainen turisti Sylwia Rajchel menehtyi traagisesti Espanjan Sevillassä yrittäessään ottaa itsestään selfie-kuvaa. 23-vuotias nainen oli vierailemassa Puente de Trianan sillalla hieman puolenyön jälkeen, kun hän päätti nousta sillan reunalle ottaakseen itsestään kuvan.

Rajchelin poseeratessa kameralle hänen jalkansa lipsahti, ja nainen tippui neljän ja puolen metrin korkuudesta suoraan alhaalla olleelle betonipinnalle. Pelastushenkilökunta hälytettiin paikalle, mutta Sylwia Rajchel menetyi päähän saamiensa vammojen seurauksena.

– Hän oli kaunis, usein hymyilevä tyttö jolla oli koko elämä edessään. En voi uskoa tätä todeksi. En tule ikinä näkemään Sylwiaa uudelleen, tytön äiti kommentoi.

Sevillen kaupungin edustaja kertoi Yahoo News -sivustolle, että sillan turvallisuutta pyritään parantamaan vastaavien onnettomuuksien välttämiseksi tulevaisuudessa. Uutinen toimii kuitenkin muistutuksena kaikille Instagram-harrastajille: Täydellisen selfien ottaminen ei ole hengenlähdön arvoista.