Frendit-tähti haluaa hittisarjansa palaavan – tyrmää elokuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Suomen Netflix julkaisi marraskuun alussa palveluunsa Frendit-hittisarjan kymmenen tuotantokautta, eli 236 jaksoa ja 83 katselutuntia. Vuonna 2015 tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Frendit-sarjaa esitettiin ensimmäisen kerran.

Monet sarjan fanit ovat sitä mieltä, että sarjaa esitetään suositussa Netflix-palvelussa siksi, että Frendit-hahmot tekevät pian paluun elokuvan muodossa. Nyt sarjassa erikoismielistä Phoebe Buffayta näytellyt Lisa Kudrow on ilmaissut halukkuutensa jatkaa Frendit-sarjan tekemistä.

51-vuotias näyttelijätär on kertonut Redditin kyselytunnilla haaveilevansa uusista jaksoista ja sarjan paluusta. Näyttelijätär ei kuitenkaan innostunut ajatuksesta, että kaveriporukasta tehtäisiin pelkkä elokuva.

– Pitäisi kuvata kokonaan uusi kausi, koska siten saisin viettää enemmän aikaa kaikkien tuttujen ihmisten kanssa, ja se jos mikä olisi kuin taivas, Kudrow ylisti työkavereitaan.

Moni Frendit-sarjan fani toivoo, että näyttelijäporukka löisi vielä kerran hynttyyt yhteen ja antaisivat uusia ilonaiheita ihailijoille. Kaikki eivät kuitenkaan usko jälleentulemiseen. Esimerkiksi Matt LeBlanc on sanonut epäilevänsä, että sarjan taika katoaisi paluun myötä, koska he ovat huomattavasti vanhempia nykyään. Courteney Coxin tiedetään kompanneen LeBlancia.