9 vaaranpaikkaa seksissä – voi johtaa loukkaantumiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokeelliseen seksiin kuuluu ennakkoluuloton akti keittiönpöydän päällä, ulko-ovea vasten tai vaikkapa saunan lauteilla. Kaikki kodin paikat eivät kuitenkaan ole turvaseksin tyyssijoja, sillä sängyn ulkopuolella tapahtuva rakastelu saattaa nostaa vaarallisuuskerrointa ja onnettomuusriskiä.

Etenkin kosteuden liukastamassa kylpyhuoneessa kannattaa varoa huumaan antautumista, sillä märät lattiat tai saippuainen kylpyamme voivat johtaa jopa sairaalareissuun. Treffisivusto Meetville listasi nyt myös kahdeksan muuta paikkaa, joissa ihmiset ovat kertoneet saaneensa kolhuja tai naarmuja seksiä harrastaessaan.

Hutera sohva ei välttämättä kestä kahden ihmisen suorittaman vaakamambon heilumista, ja pahimmassa tapauksessa olohuoneen laiskanlinnan pohja pettää tai noja antaa periksi. Sen lisäksi, että uusi sohva on kallis hankinta, voi myös huonekalun päältä putoaminen johtaa usein mustelmiin.

Rappuset ovat oiva paikka seksille, kun asentoja pääsee harjoittamaan monipuolisesti kerroksittain. Mikäli portaissa on kokolattiamatto, on sanomattakin selvää, ettei aktista selviä ilman nihraumia tai pieniä hankausvammoja. Autossa suoritettu lemmiskely voi sen sijaan johtaa siihen, että raaja jää jumiin esimerkiksi sivutaskuun, turvavyöhön, rattiin, vaihdekeppiin.

Tuolin päällä istuma-asennossa suoritettu seksi voi olla nautinnollinen vaihtoehto tylsän tavalliselle lähetyssaarnaaja-asennolle. Kannattaa kuitenkin luottaa vankkumattomasti huonekalun kestävyyteen ja siihen, ettei se kippaa sekstailijoita kumolleen. Keittiön pöytä puolestaan tulee siivota kaikesta ylimääräisestä, jotta terävät esineet eivät pääse aiheuttamaan vammoja nautinnon rakettimatkalle lähteneitä.

Valitettavasti epäsiistit paikat saattavat aiheuttaa erilaisia tulehduksia, jos pöpöjä päätyy petihommien huumassa käsistä sukupuolielimiin. Puutarhassa rakasteleminen kuulostaa romanttiselta, mutta kannattaa olla hipelöimättä pihalla olevia puutarhavälineitä ennen kumppanin sukupuolielimeen koskemista.

Sama pätee wc-tiloihin, jossa hygieenisyyttä voi ylläpitää jo pelkästään siten, ettei lähmi vessanpöntön kannen alapuolelle ennen raskastelemista tai ilman asianmukaista käsienpesua.

Myös makuuhuoneesta löytyy vaaranpaikkoja, ja olemme kertoneet seksiä harrastaneista pareista, joista toinen tai molemmat ovat saaneet päävammoja paukuttaessaan kalloa sängynpäätyä vasten. Valitettavasti rakastelun huumassa sattuneet vammat alkavat yleensä oireilla vasta endorfiinien tasoittuessa. Päihteet voivat lisätä onnettomuuskerrointa entisestään.