Estoton Miley Cyrus mainostaa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus on valittu sukkahousumainoksen päätähdeksi. Mainoksessa laulajatar esiintyy pelkissä sukkahousuissa peitellen yläosatonta vartaloaan käsillään ja puhallettavalla sydämellä. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen mainos, jossa Cyrus keikistelee vähäpukeisena.

YouTube
YouTube

Miley Cyruksen videoita, mainoksia ja kuvia katsellessa voi huomata neitokaisen noudattavan vähäpukeista linjaa. Viime aikaiset tuotokset huomioon ottaen olisi epätavallisempaa nähdä tähtönen kuvissa tai videossa täysipukeisena. Ilmeisesti neitokainen viihtyy alastomana olemisesta.

Daily Mail -lehden mukaan Cyrus on varttunut suurella maatilalla Tennesseen Franklinissa ja hänessä on paljon huoletonta luonnonlapsen vikaa. Cyrus nauttii siitä, että hän voi pukeutua miten haluaa, koska haluaa ja jos haluaa. Se myös välittyy tähtösen tyylistä, etenkin Instagram on täyttynyt otoksista, joissa neitokainen viettää päiväänsä täysin alasti. Niinpä uudessa mainoksessa tähti on ollut tyylilleen uskollinen.