Nicole Scherzinger huikea näky gaalajuhlassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger on ollut jo vuosien ajan on-off -suhteessa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Nicole paljasti taannoin rankan menneisyytensä kertomalla sairastaneensa uransa alkuvaiheessa bulimiaa peräti kahdeksan vuoden ajan, kunnes hän parantui.

Splash
Splash

Tänään Nicole kuvattiin Lontoossa saapumassa Global Gift Gala -gaalailtaan Four Seasons -hotellissa. Hän oli pukeutunut poikkeuksellisen upeaan cocktail-mekkoon, joka suorastaan sädehti juhlissa.

Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.

Splash
Splash
Splash
Splash