Täydelliselle naiselle 1,5 miljoonan lasku seksuaalisesta ahdistelusta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitysarjasta Beverly Hillsin täydelliset naiset tunnettu Lisa Vanderpump on tuomittu oikeudessa maksamaan 1,5 miljoonaa vahingonkorvauksia työntekijälleen, joka haastoi Vanderpumpin ravintolan Villa Blancan oikeuteen seksuaalisen ahdistelun johdosta.

Työntekijän mukaan Vanderpumpin alaisuudessa työskentelevä esimies on toistuvasti ahdistellut häntä seksuaalisesti muun muassa verbaalisesti ja kähmimällä. Koska ravintolanomistaja Vanderpump ei puuttunut asiaan antamalla potkuja esimiehelle, vei työntekijä asian oikeuteen.

Tuomioistuimessa on kiistelty asiasta heinäkuusta lähtien ja nyt oikeus on antanut päätöksensä. Työntekijä voitti oikeudessa ja tulee saamaan ruhtinaalliset vanhingonkorvaukset kokemastaan. Vanderpump on ollut oikeuden päätökseen pettynyt ja vahingonkorvaussumma on pöyristyttänyt hänet.