Jordan Carver hämmästyttää jälleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paper-lehti julkaisi taannoin uuden numeronsa, jonka kansikuvaa koristi Kim Kardashianin paljas takapuoli. Lehti julisti tähden kuuluisan pepun rikkovan internetin. Isokokoiset takapuolet ovat siis vuoden 2014 kuumin juttu.

for tonight's update at www.jordancarver.com here's a preview for you! Production: @bay9media #jordancarver

Una foto publicada por Jordan Carver (@jordancarverofficial) el

Jordan Carver kuitenkin uskoo ihmisten olevan edelleen kiinnostuneita myös suurikokoisista rinnoista. Kuten monet tietävätkin, nainen omistaa tiettävästi maailman suurimmat luomurinnat. Naisen kuppikoko on hiukea 75G, ja ainakaan hänen itsensä mukaan niitä ei ole suurennettu kirurgisesti.

Mallina työskentelevä internet-julkkis onkin jälleen julkaissut Instagramissa kuvia, joissa päästään ihmettelemään hänen suurikokoista rintavarustustaan. Jordan Carveria ei ole vieläkään nähty alastonkuvissa, mutta eivät neidon nykyisetkään otokset juuri jätä mielikuvituksen varaan.

Another picture from the past! All images at www.jordancarver.com photo credit: @bay9media #jordancarver #pocahontas #zara #deathvalley

Una foto publicada por Jordan Carver (@jordancarverofficial) el