Miley Cyrus juhli yläosattomissa – appivanhemmat näreissään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poppari Miley Cyrus on juhlinut 22-vuotissyntymäpäiviään varsin riettaissa merkeissä. Hollywoodin Factory -yökerhossa neitokainen juhli tapansa mukaan vähäpukeisena. Juhlista julkaisiin kuvia ja videoita, joissa poppari juhli myös yläosattomissa.

Tähtösellä näytti olevan ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat, joihin osallistui myös neidon poikaystävä Patrick Schwarzenegger. Entisenä lapsitähtenä tunnettu Cyrus on aiheuttanut närää appivanhemmissaan, sillä poikaystävän äiti Maria Shriver kuuluu arvostettuun Kennedyn sukuun. Hollywood Life -lehden mukaan anoppi ei hyväksy Cyrusin elämäntyyliä.

Maria Shriverin äiti Eunice Kennedy Shriver on presidentti John F. Kennedyn sisko, ja perhettä on pidetty amerikan kuninkaallisina. Perheen maine on suvulle tärkeä asia, ja Patrick Schwarzenegger on Marian mukaan valinnut vääränlaisen seurustelukumppanin.

Miley Cyrus on todennäköisesti rikkonut seurusteluaikana kaikki mahdolliset etiketit, joita perheenjäsenten odotetaan noudattavan. Appivanhempien suhtautumisesta huolimatta Patrickin ja Mileyn suhde kukoistaa ja pari näyttää onnellisilta yhdessä. Maria Shriverin täytyy todennäköisesti vain oppia hyväksymään Miley miniäehdokkaana.

#happybirthdaymiley #happybirthdaymileycyrus #mileyshappyland

A video posted by Persian Smilers (@mileycyrvs_iran) on

It's my buuuurffffdayyyy

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

@katyweaver

Una foto publicada por Miley Cyrus (@mileycyrus) el