Sairaanhoitaja tarkisti miesten kiveksiä kadulla – tässä upea tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Los Angelesin kaduilla toteutettiin huvittava kampanja, jossa kuumaksi hoitajaksi pukeutunut nainen tarjosi miehille ilmaisia kivestarkastuksia. Jokaisesta tarkastuksesta lahjoitettiin 100 dollaria organisaatiolle, joka kerää varoja kivessyövän tutkimiseen ja hoitamiseen.

YouTube
YouTube

Hillitön Movember-kampanja osoittautui tuottoisaksi, vaikka monet kadulla kävelevät miehet epäröivät ryhtyä toimiin. Ilmainen kivestarkastus ei riittänyt huokuttelemaan miehiä tulemaan tarkastettavaksi, vaan monet suostuivat sen takia, että heidän puolestaan tehtäisiin lahjoitus tärkeän asian eteen.

Hauskassa videossa näytetään, kuinka miehet antavat hoitajaksi pukeutuneen naisen tunnustella heidän kiveksiään. Kadulla tehty tempaus tuotti 600 dollaria organisaation kassaan. Lahjoittajat olivat suostuneet tekemään lisälahjoituksia organisaatiolle ja joka kerta, kun video katsotaan netissä 100.000 kertaa, lahjoitetaan siitä 100 dollaria lisää. Videolla on ollut miljoonia katselukertoja, joten organisaatio on tähän mennessä kerännyt 4.300 dollaria.

Videolla esiintynyt neitokainen ei ole sairaanhoitaja, eikä hän opiskele alaa. Nainen muistuttaa miehiä videolla, että hän on yhtä pätevä tutkimaan kivekset, kuin miehet itse ovat. Jokaisen pitäisi huolehtia itsestään ja tehdä tarkastuksia säännöllisin väliajoin.