Aavejahti-juontajan koti henkien riivaama – joutuu myymään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aavejahti-nimistä ohjelmaa on esitetty Suomessa parillakin eri televisiokanavalla. Kyseessä on Travel Channelilla alunperin esitetty ohjelma, jossa aaveenmetsästäjät tutkivat kummitusten riivaamia kohteita. Sarjasta on tulossa pian kymmenes tuotantokausi Yhdysvaltojen eetteriin.

aavejahti28112014

Yksi sarjan tekijöistä on amerikkalainen Zak Bagans. Nyt mies on pannut Las Vegasissa sijaistevan lukaalinsa myyntiin, sillä hän ei ole voinut asua siellä pariin viimeiseen vuoteen. Syynä on talossa asuva räyhähenki, joka kulkeutui asuntoon kirotun ihmispääkallon mukana. Pääkallo oli osa miehen työprojektia. Katso kuvat talosta tästä.

Bagansin mukaan demoninen olento on heittänyt hänet pois sängystä ja viskannut miehen tyttöystävän rappusia alas. Hulppea talo lähtee uudelle omistajalle 459.000 dollarin, eli 368.500 euron hintaan. Kaupan päälle saa kummituksen, joka ei jätä rauhaan. Joku voisi suositella manaajan apuun turvautumista ennen asuntoon muuttamista.