Näin Japanissa: Sushi-annos ammutaan valmiiksi alle sekunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilaisten kansallisherkku sushi on noussut parin viime vuosikymmenen aikana maailmanlaajuisen suosioon, kun japanilaiset ravintolat ja japanilainen ruoka ovat levittäytyneet ja saaneet suuren suosion niin Suomessa kuin muissakin maissa.

YouTube
YouTube

Sushin oikeaoppinen valmistaminen tarkkoja perinteitä kunnioittaen on tärkeä asia, mutta siitä voidaan toki kehitellä uusia variaatioita. Nyt verkossa nähdään video, jossa tehdään todennäköisesti maailmanennätys kokonaisten katkarapujen valmistamisessa.

Hauskalla parodiavideolla laboratorio-olosuhteisiin on rakennettu järjestelmä, jossa katkaravut ammutaa tykistä erilaisten ainesosien kautta lautaselle. Koko prosessiin menee aikaa reilusti alle sekunti.