Kiinalaismiljonääri palasi kotikyläänsä – rakennutti kaikille uudet talot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin kehittyvissä maissa ihmiset asuvat yhä edelleen todella vaatimattomissa olosuhteissa. Esimerkiksi Kiinassa ero suurkaupunkien neonvalomerten ja maaseudun alkeellisten olosuhteiden välillä on suuri. Eräs pikkukylä on kuitenkin päivitetty kertaheitolla 2000-luvulle.

Miljoonien omaisuuden liike-elämässä tienannut 54-vuotias kiinalaismies Xiong Shuihua jyräsi kotikylänsä Xiongkengin rakennukset matalaksi puskutraktoreilla. Sen jälkeen hän rakensi kylän asukkaille uudet talot ilmaiseksi. Yhteensä Shuihua rakensi talot peräti 72 perheelle ja lisäksi uuden luksustalon sai 18 perhettä.

Mies halusi erikoisella tempauksellaan palkita ihmiset lapsena itse saamastaan hyvästä kohtelusta kylässä. Kylän vanhukset saivat talon lisäksi Xiong Shuihuanin kustannuksella jatkossa myös kolme ruoka-annosta päivässä, Daily Mail uutisoi.