Mies joogaa moottoripyörän päällä – älä kokeile itse!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialainen Gugulotu Lachiram on tunnettu yhteisössään hurjapäisistä tempuistaan moottoripyöränsä päällä. Mies poseeraa autotiellä kiitävän moottoripyöränsä päällä erilaisissa jooga-asennoissa. Mies suorittaa temppunsa hurjassa vauhdissa ilman minkäänlaisia suojavarusteita.

YouTube
YouTube

Valkoiseen T-paitaan ja farkkuihin somistautunut mies taiteilee itseään mitä kummallisimpiin asentoihin ajaessaan moottoripyörää. Miehen temput ovat kerta kaikkiaan naurettavan vaarallisia. Daily Mail -lehden mukaan mies ei ole vielä kertaakaan kaatunut pahasti vaikka läheltä piti -tilanteita on sattunut paljon.

Mies on kertonut aloittaneensa temppuilunsa muutamalla yksinkertaisella harjoituksella ja siirtynyt vähitellen vaativimpiin suorituksiin. On sanomattakin selvää, että maantiellä Lachiram on vähintäänkin kummastuttava näky. Ei olisi ihme, jos tiellä syntyisi kolareita sen takia, että ihmiset jäävät ihmettelemään Gugulotun ajotyyliä. Lachiram aikoo jatkaa harrastustaan myös tulevaisuudessa.