Vuoden kömpelöimmät eläimet – nyt ei mennyt kuin Strömsössä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hauskoista nettivideoistaan tunnettu ryhmä Fail Army on julkaissut vuoden 2014 päättymisen kunniaksi videon, jossa esiintyvät vuoden kömpelöimmät eläimet. Videolla esiintyviä eläimiä yhdistää hulvattomalla tavalla epäonnistuminen ja kömpelö lopputulos.

YouTube
YouTube

Koosteessa esiintyvät eläimet ovat saaneet haasteen eteensä ja epäonnistuvat suoriutuessaan siitä. On sanomattakin selvää, että video on hillitöntä katsottavaa ja siinä esiintyviä eläimiä ei voi ainakaan syyttää yrittämisen puutteesta. Muutamat eläimet myöntävät nolon tappionsa häpeillen tapahtunutta, mutta osa eläimistä esittää että heidän kömpelö mokailunsa oli tarkoituksellista.

Olemme aiemmin kertoneet useista videolla esiintyneistä tapahtumista artikkelien muodossa. Nyt kaikki hauskat mokailut on saatu yhdelle ratkiriemukkaalle videolle. Kooste on päivän piriste harmaan arkipäivän keskellä.