Koiranpentu hämmästyi Frozen-hitistä – tässä odottamaton reaktio

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on kuvannut suloisesta koiranpennustaan hauskan videon, jossa pentu alkaa ulvoa kuullessaan Disneyn Frozen-elokuvasta tunnetun kappaleen Let it Go. Suloinen koira eläytyy musiikkiin ja ääntelehtii sen mukana.

YouTube
YouTube

Selvästikään ei ole ensimmäinen kerta, kun videolla esiintyvä pentu kuulee hittikappaleen. Omistajat ovat halunneet saada hauskan hetken videolle ja alkoivat soittaa kappaletta automatkallaan.

Koira istui kiltisti auton takapenkillä ja kun se huomasi, että hänelle mieluisa kappale alkoi soida, havahtui koira välittömästi ja nosti päätään kuullakseen tarkemmin. Kun kappale pääsi vauhtiin, alkoi koira ulvoa sen mukana. Söötti karvakuono näytti selvästi herkistelevän musiikin mukana ja koiran esiintyminen on hulvatonta katsottavaa.

Kappaleen päättyessä koira laskee päänsä takaisin penkille. Koiralle ei selvästikään kelpaa mikä tahansa musiikki. Monen muun tavoin, tämäkin pieni pentu näyttää fanittavan Let it Go -kappaletta.