Instagramin supertähdet listattiin – Justin Bieber ei noussutkaan ykköseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikroblogipalvelu Twitter on jäänyt yleensä Facebookin varjoon, mutta sivusto on nostanut viime vuosina suosiotaan myös Suomessa. Kuulumisten kertomisen ja päivän polttavista aiheista kiistelyn lisäksi monet käyttävät Twitteriä seuratakseen suosikkijulkkistensa elämää.

Buzzfeed listasi eniten tänä vuonna Twitterissä lisää seuraajia keränneet tähdet. Listan kärkipäässä nähdään jo useamman vuoden populaarikulttuurin kentällä mukana olleita tähtiä. Ensimmäiselle sijalle päätyi poptähti Katy Perry 13,1 miljoonalla uudella seuraajalla, kun toiseksi tuli kanadalaistähti Justin Bieber 11,1 miljoonalla uudella Twitter-fanilla.

Kolmannen sijan vei omaa keskusteluohjelmaansa juontava Ellen Degeneres 10,9 miljoonalla uudella seuraajalla. Uudemman polven julkkiksia edustaa 9,6 miljoonaa uutta fania kerännyt Ariana Grande, joka sijoittuu listalla viidenneksi Taylor Swiftin jälkeen. Twitterin suurimpien tähtien joukkoon kuuluvat Kim Kardashian ja Rihanna sitä vastoin päätyivät top 10 -listan hännille, sijoille 8 ja 10.