Fernanda Uesler kuvasi itseään rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallitulokas Fernanda Uesler on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua mallien A-sarjaan siinä kuitenkaan vielä onnistumatta. Kaunotar on kuitenkin poseerannut jo lukuisten lehtien sivuilla, joten hänet on noteerattu näyttävästi kautta maailman.

Parhaillaan Fernanda Uesler lomailee Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin Ralph Laurenin uima-asussa. Neitokainen kuvasi itsestään selfie-kuvia, kun kerrankin paparazzien ja mallikuvaajien sijaan hän pääsi itse ikuistamaan iseään.

Nykyisin New Yorkissa asuva, mutta Brasilian Santa Catarinasta kotoisin oleva Uesler on Elite-mallitoimiston listoilla. 180-senttinen neitokainen on monen muun ohella kuumimpia nousevia brasilialaisia kykyjä. Hän on esiintynyt urallaan muun muassa Tok Jeansin, Dalin ja Safari -merkkien mainoksissa.