Kannabisjooga niittää suosiota Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

San Franciscossa uudeksi hittilajiksi on nousemassa Ganja Yoga, jossa yhdistetään kannabis ja jooga. Ohjaaja Dee Dussault kehottaa joogan harrastajia polttamaan kannabista 15 minuuttia ennen kuin he tulevat hänen pitämälleen tunnille.

SF Gate News kertoo, että Dussault neuvoo oppilaita polttamaan yhdessä kannabista ennen tuntia, kunhan kaikilla on huumekasvin lääketieteelliseen käyttöön lupa. Jos lupaa ei ole, täytyy polttaminen hoitaa jossain muualla ennen tuntia. Kannabista saa polttaa myös tunnin aikana jos siltä tuntuu.

Dussault on opettanut joogaa viisi vuotta ja kertoo, että hänen kokemustensa mukaan kannabiksen polttamisesta joogan yhteydessä on suuria hyötyjä. Se auttaa joogan harrastajia päästämään irti huolistaan ja vapauttaa heidän mielensä. Tämä laji ei varmasti rantaudu Suomeen ihan lähipäivinä.