Miehellä oli suhde vaimon kaksoissisaren kanssa – kosto vailla vertaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Petetty vaimo Ting Su on onnistunut kostamaan pettäjämiehelleen huvittavalla tavalla. Vaimo oli saanut tietää miehensä uskottomuudesta ja hän oli päättänyt saada miehen kiinni rysän päältä. Su oli laittanut hänen miehensä puhelimeen jäljittimen, jonka avulla onnistui seuraamaan aviomiehen liikkeitä.

Eräänä päivänä vaimo oli seurannut miestä parkkipaikalle. Pian Su huomasi, että kyydissä oli joku muukin kuin aviomies. Vaimo tiesi tilaisuutensa koittaneen ja lähestyi autoa. Sun yllätykseksi petturimies oli ryhtynyt petipuuhiin toisen naisen kanssa ja molemmat olivat alasti autossa.

Kun Su koputti ikkunaan, näki hän, että toinen nainen olikin hänen kaksoissisarensa. Parin huomatessa Sun he menivät paniikkiin ja nousivat ulos autosta peitelleen itseään. Vaimo päätti toimia tilanteessa ja hyppäsi miehensä omistaman auton rattiin ja sulki auton ovet. Sen jälkeen vaimo kaasutti autolla tiehensä jättäen pettäjämiehensä ja sisarensa alasti parkkipaikalle.

Häväisty mies yritti epätoivoisesti päästä vaimonsa autoon, mutta ovet olivat lukossa. Sivulliset ovat ottaneet kuvia itkevästä sisaresta ja nolostelevasta miehestä. Kaksikko oli nolattu julkisesti ja ihmiset jakoivat parista otettuja kuvia netissä. Petturilliselle parille karman kosto oli suloinen.