Miley Cyrusilta seksikäs joulutervehdys videona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus levitti taannoin joulumieltä tähden joulujuhlissa otettujen tonttukuvien merkeissä Instagramissaan. Tähtösen yllä oleva tonttuasu oli tietenkin tuunattu vastaamaan laulajattaren ominaista tyyliä.

Dj TT

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Nyt Miley Cyrus on jakanut Instagram-tilillään jouluterveiset myös videon muodossa. Tämänkertainen jouluntoivotus on tyyliltään vielä aikaisempaa rohkeampi, sillä laulajatar nähdään poseeraamassa kameralle topless-merkeissä, peittäen intiimialueensa jouluisan vihreillä tasseleilla.

Miley Cyrus seurustelee nykyään toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin pojan, Patrick Schwarzeneggerin kanssa. Lähipiirin mukaan Miley ollut jo pitkään kiinnostunut Patrickista romanttisessa mielessä. Vuonna 2011 nuorten elämä ajoi heidät erilleen toisistaan ja seurusteleminen silloin ei ollut mahdollista. Pari on viettänyt tiiviisti aikaa toistensa kanssa ja vaikuttaisi siltä, että tunteet eivät ole vuosien aikana hävinneet heidän väliltään.