Miley Cyrus umpirakastunut – Schwarzeneggerit eivät halua perheeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on onnensa kukkuloilla poikaystävänsä Patrick Schwarzeneggerin kanssa. Cyrus ja Schwarzenegger ovat olleet erottamattomia, ja pariskunta on suunnitellut jo tulevaisuuttaan yhdessä. Parin onnea on kuitenkin varjostanut Patrickin vanhempien negatiivinen suhtautuminen poptähteen.

Nuoren miehen äiti Maria Shriver on kertonut olevansa Patrickin seurustelukumppanin valintaan pettynyt. Nainen on kommenteillaan vihjaillut Cyrusin tekevän örveltämisellään hallaa arvostetun Kennedyn perheen maineelle. Vastoinkäymisistä huolimatta Cyrus on pitänyt kiinni suhteestaan Patrickin kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan Cyrus on kirjoittanut rakkaalleen kappaleen, joka todennäköisesti tullaan kuulemaan tähtösen uudella levyllä. Kappaleessa Cyrus vannoo rakkauttaan Schwarzeneggeriin ja ylistää miestä kaikin mahdollisin sanoin. Huhujen mukaan Miley on kertonut olevansa ensimmäistä kertaa korviaan myöten rakastunut.

Huhujen mukaan Cyrusin ex-kihlattu näyttelijä Liam Hemsworth on ollut poptähden kommenteista lievästi loukkaantunut, mutta miehen on kuitenkin kerrottu olevan pohjimmiltaan onnellinen Mileyn uuden rakkauden puolesta.