Realitytähti naimisiin – Jersey Shore -häissä juhlittiin aamuun asti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Nicole Snooki Polizzi meni äskettäin kihlattunsa Jionni LaVallen kanssa naimisiin. Häissä teemana oli The Great Gatsby -kultahattu ja meno oli myös sen mukainen. Amerikanitalialaisilta ei ruokaa puuttunut ja vieraat viihtyivät juhlissa aamuun asti.

Snooki paljasti, että MTV:n kuvausryhmä oli mukana häissä ja että otteita seremoniasta ja juhlasta tullaan näkemään myös televisiossa. Tähtönen ja hänen aviomiehensä ovat tottuneet olemaan kameroiden ympäröimänä, sillä heidän arjestaan on kuvattu televisiosarjaa Snooki and JWOWW.

Pariskunnan kaksi lasta olivat myös mukana häissä, mutta isovanhemmat huolehtivat lapset ajoissa nukkumaan pariskunnan jäädessä bilettämään ystävystensä kanssa aamun tunneille asti. Häät olivat onnistuneet ja Nicole twiittasi heti aamusta kuinka onnellinen hän on ollessaan Rouva LaValle.