Erikoinen neuletrendi leviää – sopisi hyvin Suomen -25°C pakkasiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mahtipontisia ja futuristisia neuleita valmistava SIBLING-muotitalo on esitellyt miesten neulemalliston. Suuret, abstraktit ja mahtailevat neuleet ovat toinen toistaan erikoisempia ja niiden käyttäjä ei jää huomioitta kadulla. Monet neuleista peittävät mallit päästä varpaisiin ja asusteet ovat laadittu suuressa mittakaavassa.

YouTube
YouTube

Muotiluomuksia katsellessa voi todeta, että mallistoa tehdessä ei ole hillitty tai jarruteltu mielikuvitusta. Mallistossa esiintyviä vaatteita onkin esitelty Lontoon taidenäyttelyissä ja muun muassa taidemuseossa. SIBLINGin uusimman neulemalliston vaatteet ovat menneet hyvin kaupaksi. Muotitalon kotisivuilla löytyy malliston lisäksi myös muita vaatteita, jotka sopivat paremmin arkikäyttöön.

Niille, jotka ovat kyllästyneet pukeutumaan vuodesta toiseen poroaiheisiin villapaitoihin jouluna, on SIBLING-neule piristävä vaihtoehto. Monet julkisuudesta tunnetut henkilöt ovat ihastuneet muotitalon vaatteisiin ja muun muassa Beyoncen on nähty käyttävän SIBLINGin suunnittelemia vaatteita. Ehkä SIBLINGin mahtineuleista tulee vielä hittituote.

This just happened at #Sibling #lcm

Kuva, jonka WGSN (@wgsn) julkaisi