Heidi rinnat paljaana auringossa – otti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran muotimaailmassa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Amerikansaksalainen nainen on nykyään tuttu Muodin huipulle -sarjan tuomaristosta, mutta ehtii toisinaan tehdä töitä myös mallina. Parhaillaan hän on ehtinyt kuitenkin joululomaille Karibialle.

Heidi Klum ja Vito Schnabel kuvattiin eilen julkkisten suosimalla St. Barthsin saarella, jossa Heidi uskaltautui nauttimaan auringosta yläosattomissa.

Heidi Klum erosi taannoin henkivartijamiehestään Martin Kirstenistä. Mallin on nähty eron jälkeen viettävän aikaa 27-vuotiaan taideasiantuntija Vito Schnabelin kanssa Meksikossa ja New Yorkissa. Heidi Klumilla on neljä lasta, joista vanhin on kymmenenvuotias ja nuorin neljävuotias.