Poptähti paljasti bikinikaunottaren itsessään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jessie J on brittilaulajatar, joka aloitti uransa kirjoittamalla kappaleita muun muassa Miley Cyrusille ja Chris Brownille. Sittemmin neitokainen kuitenkin aloitti oman uransa pop-artistina. Hänet tunnetaan esimerkiksi Bang Bang -kappaleesta, jolla mukana ovat Nicki Minaj ja Ariana Grande.

Useiden muiden tähtien tavoin Jessie J on viettänyt joululomaansa etelän lämmössä. Laulajatar on kuitenkin muistanut fanejaan Instagram-kuvien muodossa, joissa hän poseeraa aurinkoisissa maisemissa punaisiin bikineihin sonnustautuneena.

26-vuotias Jessie J tunnetaan upeasta lauluäänestään ja kahdesta julkaistusta albumista. Who You Are ja Alive sisältävät molemmat maailmanlaajuisia hittejä. Niihin lukeutuvat muun muassa Price Tag, Domino, Thunder ja It’s My Party.

#christmasmorning #holidaytime

A photo posted by Jessie J (@isthatjessiej) on

Christmas Day #holidaytime

Une photo publiée par Jessie J (@isthatjessiej) le

Uusimmat