Poptähti paljasti bikinikaunottaren itsessään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jessie J on brittilaulajatar, joka aloitti uransa kirjoittamalla kappaleita muun muassa Miley Cyrusille ja Chris Brownille. Sittemmin neitokainen kuitenkin aloitti oman uransa pop-artistina. Hänet tunnetaan esimerkiksi Bang Bang -kappaleesta, jolla mukana ovat Nicki Minaj ja Ariana Grande.

#currentmood this was yesterday but I feel the same today #holidaytime. Had to come back and edit this caption… It's a shadow people, rest your negative thumbs this Christmas. Or maybe forever? Lol, New Years resolution maybe? And to all the women (and men might I add) saying my vagina is out "is that a line doe" you said doe?! Lmao! Get a grip, OH and you really need to go to the doctors if yours comes up that high!! #justsaying #sorrynotsorry I am living and happy and feeling confident. Isn't that we want women to be? Lucky I'm thick skinned. People trying to dull my shine. Come at me! I'm ready. Factor 60 bug spray the lot mate! I bet you just mad you got crocs for Christmas… Smh

A photo posted by Jessie J (@isthatjessiej) on

Useiden muiden tähtien tavoin Jessie J on viettänyt joululomaansa etelän lämmössä. Laulajatar on kuitenkin muistanut fanejaan Instagram-kuvien muodossa, joissa hän poseeraa aurinkoisissa maisemissa punaisiin bikineihin sonnustautuneena.

26-vuotias Jessie J tunnetaan upeasta lauluäänestään ja kahdesta julkaistusta albumista. Who You Are ja Alive sisältävät molemmat maailmanlaajuisia hittejä. Niihin lukeutuvat muun muassa Price Tag, Domino, Thunder ja It’s My Party.

#christmasmorning #holidaytime

A photo posted by Jessie J (@isthatjessiej) on

Christmas Day #holidaytime

Une photo publiée par Jessie J (@isthatjessiej) le