Australialainen leffakaunotar säväytti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijäkaunotar Teresa Palmer tuli taannoin tunnetuksi Kauna 2 -elokuvasta. Sittemmin hänet on nähty elokuvissa Noidan oppipoika, Take Me Home Tonight ja Bedtime Stories. Vuonna 2015 Teresa tähdittää elokuvaa 2.22.

Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvan ensi-illassa pari vuotta sitten liian paljastavalla asullaan kohahduttanut kaunotar kuvattiine eilen Australian Adelainessa nauttimassa keskikesän rantakeleistä yhdessä ystäviensä ja perheensä kanssa. Mukana oli myös 10 kuukautta sitten syntynyt poika Bodhi.

Huolimatta lupaavasti alkaneesta näyttelijättären urastaan 28-vuotias Teresa Palmer aikoi alunperin toimittajaksi. Hänen ensimmäinen roolinsa oli vuonna 2006 elokuvassa Wolf Creek. Vuonna 2012 neitokainen lanseerasi hyvinvointiin keskittyneen Your Zen Life -internetsivuston, jonka kaunotar loi ystävänsä Phoebe Tonkinin kanssa.