Miley Cyrus riisuu Playboyn sivuille?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina hieman aikaisempaa vähemmän yleisen kohun herättämisen merkeissä. Sen sijaan laulaja on onnensa kukkuloilla poikaystävänsä Patrick Schwarzeneggerin kanssa, siitäkin huolimatta etteivät viimeksi mainitun julkkisvanhemmat hyväksy Cyrusia sukuunsa.

Splash
Splash

Miley Cyrus saattaa kuitenkin pian vilautella julkisuudessa jälleen paljasta ihoaan, tällä kertaa maailman tunnetuimman miestenlehden sivuilla. Star-lehden mukaan poptähti haluaisi poseerata Playboy-lehden kuvaajan edessä jo huhtikuuhun mennessä. Miley tietää että yleisön shokeeraaminen on jatkuvasti vaikeampaa, ja hänen kerrotaan uskovan Playboyn olevan siinä seuraava looginen.

Miley Cyrusin kerrottiin taannoin kirjoittaneen Patrick Schwarzeneggerille omistetun kappaleen, joka todennäköisesti tullaan kuulemaan tähtösen uudella levyllä. Kappaleessa Cyrus vannoo rakkauttaan Schwarzeneggeriin ja ylistää miestä kaikin mahdollisin sanoin. Huhujen mukaan Miley on kertonut olevansa ensimmäistä kertaa korviaan myöten rakastunut.

Stara
Stara