Miley Cyrus alastomana K18-kuvissa – kohukuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on nykyään onnensa kukkuloilla poikaystävänsä Patrick Schwarzeneggerin kanssa, siitäkin huolimatta etteivät viimeksi mainitun julkkisvanhemmat hyväksy Cyrusia sukuunsa. Taannoin laulajattaren huhuttiin suunnittelevan Playboy-miestenlehden sivuilla poseeraamista.

Errrrrthangggg buahhhh muahhhhh!!!!! (besidez photography dats da a$$ dank a$$ @cheythom) #saintlaurent (hair stolen from @mertalas @macpiggott partyyyyy da night befooooo) jewlzzz custom and Cartier mannnnne #diaryofadirtyhippie fuckkkk yasssss

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Miley Cyrus (@mileycyrus)

22-vuotias poptähti on jälleen kohahduttanut tuoreimpien Instagram-kuviensa muodossa. Miley Cyrus julkaisi kuvapalvelussa sarjan Polaroid-otoksia, jotka on kuvattu tähden taannoisella maailmankiertyeella V-lehteä varten. Tähti poseeraa kuvissa tuttuun tapaansa paljastavissa merkeissä.

Miley Cyrusin kerrottiin taannoin kirjoittaneen Patrick Schwarzeneggerille omistetun kappaleen, joka todennäköisesti tullaan kuulemaan tähtösen uudella levyllä. Kappaleessa Cyrus vannoo rakkauttaan Schwarzeneggeriin ja ylistää miestä kaikin mahdollisin sanoin. Huhujen mukaan Miley on kertonut olevansa ensimmäistä kertaa korviaan myöten rakastunut.