Täydellisten naisten raju riita oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Riitelevät realitytähtöset Joanna Krupa ja Brandi Glanville ovat vieneet kinastelunsa oikeuteen. Miamin täydellinen nainen on haastanut Beverly Hillsin täydellisen naisen oikeuteen hänen laukomistaan kommenteista televisiosarjassa.

Splash
Splash

Realityohjelmassa Krupalle osoitetut loukkaukset ovat saaneet naisen laatimaan kanteen kunnianloukkauksesta. Viihdebloggaaja Perez Hiltonin mukaan Krupa on suuttunut siitä, että Brandi Glanville on väittänyt Joannan olevan kodinrikkoja, jonka alapää haisee pahalle.

Glanville oli televisiosarjassa antanut katsojien ymmärtää, että Joannalla on ollut seksisuhde naimisissa olevain Mohamed Hadidin kanssa. Kommentti on saanut kohun aikaan, sillä Mohamedin silloinen vaimo ja entinen huippumalli Yolanda Foster yksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan tähdistä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Vauhtiin päässyt Brandi oli lisännyt vettä myllyyn väittämällä katsojille, että Joanna Krupan vagina haisee pahalle. Neitokainen väitti, että paljastus oli tullut suoraan Mohamedilta joka oli harrastanut seksiä Krupan kanssa.

Krupa on ollut realitytähden kommenteista niin tuohtunut, että hän on päättänyt haastaa Glanvillen oikeuteen sanomisistaan. Jää nähtäväksi, joutuuko Brandi Glanville maksamaan Joannalle korvauksia möläyttämistään kommenteista ja esittämään julkisen anteeksipyynnön.