Miley Cyrusin veli ja Patrick Schwarzeneggerin sisko seurustelevat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus seurustelee nykyään Patrick Schwarzeneggerin kanssa, ja pariskunnan kerrotaan olevan umpirakastuneita. Miley sai taannoin Patrickin isän, Arnold Schwarzeneggerin, hyväksynnän suhteelle.

Pienet piirit pyörivät Hollywoodissa, sillä tuoreen uutisen mukaan Miley Cyrusin veli on löytänyt itselleen uuden sydänkäpysen vastaavasti Patrick Schwarzeneggerin sisaresta. The Hollywood Gossip -sivuston mukaan 20-vuotias Braison Cyrus ja 23-vuotias Christina Scwarzenegger ovat tapailleet toisiaan jo muutaman kuukauden ajan.

Miley ja Patrick ovat antaneet hyväksyntänsä suhteelle, mutta Patrickin ja Christinan äiti onkin toinen juttu. Maria Shiver ei nimittäin katso lainkaan hyvällä sitä, että hänen poikansa seurustelee kohupopparin kanssa, eikä niin ikään hyväksy myöskään Brainson Cyrusta tyttärensä seurustelukumppaniksi.