Nainen ei saanut orgasmia sukkahousuista – haastoi yrityksen oikeuteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen nainen Meng Wang on haastanut sukkahousuja valmistavan yrityksen oikeuteen, sillä hän ei saanut orgasmia sukkahousuja pitämällä. Nainen perusteli kannettaan sillä, että sukkahousumainoksessa nainen ääntelehti niin kuin saisi sukkahousuista suurta nautintoa tai jopa orgasmin.

YouTube
YouTube

Wang oli pukenut sukkahousut ylleen ja kokenut, että hän ei saanut yhtä suurta tyydytystä niistä kuin mainoksessa esiintynyt neitokainen. Niinpä amerikkalainen Wang päätti haastaa kanadalaisen Gildan Outwear-yrityksen oikeuteen harhaanjohtavasta markkinoinnista koskien Kushyfoot-sukkahousuja.

New York Post -lehden mukaan Wang oli saanut vaikuteman, että sukkahousut on tarkoitettu mielihyvän ja orgasmien tuottamiseen. Marketista ostetut 7 dollarin sukkahousut olivat tuottaneet naiselle suuren pettymyksen ja hän koki tulleensa huijatuksi.

Vuonna 2010 julkaistu Kushyfoot-sukkahousumainos on nähtävissä Youtubessa. Mainoksessa nainen kävelee kadulla voihkien ja hokien tyytyväisenä kuinka hyvältä hänestä tuntuu. Sukkahousuja pitävä nainen näyttää selvästi nauttivan olostaan ja kokee kävellessään mielihyvää.

Nerokkaassa mainoksessa paljastetaan lopuksi, että nainen on saanut tyydytystä sukkahousujen pohjallisista, sillä ne hierovat jalkoja ja lievittävät jännitystä. Ilmeisesti Wang ei ole katsonut mainosta loppuun asti, koska mainoksessa on selvästi mainittu, että sukkahousut ovat erityisen miellyttävät jalalle pohjallisen ansiosta.