Mustekalan pakeni uskomattoman pienestä reiästä – et usko silmiäsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mereneläviä ei yleensä pidetä – delfiineitä lukuunottamatta – kovin älykkäinä eläiminä. Nyt eräs mustekala on kuitenkin osoittanut, että pakenemisen jalon taidon se ainakin osaa erittäin hyvin. Se oli päätynyt aluksen kannelle Alaskassa Chiswellin saaren vesillä, mutta onnistui kuitenkin pakenemaan näyttävästi.

YouTube
YouTube

Chance Millerin kuvaamalla videolla nähdään miten opas kertoo hämmentyneille vierailleen, että isokokoinen mustekala tulee hetken kuluttua pakenemaan vain muutaman sentin kokoisesta reiästä aluksen kyljessä. Vieraat eivät ensin uskoneet väitettä, mutta pian hämmennys vaihtuu epäuskoon, kun mustekala saa kuin saakin itsensä työnnettyä läpi pienestä reiästä ja pääsee palaamaan mereen.