Pitihän se arvata! Selfie-tatuoinnit tulivat myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet selfie-kuvien räpsijät ovat varmasti miettineet, kuinka hienoa olisi, jos kuvia voisi katsella muuallakin kuin sosiaalisessa mediassa. Nyt voi, kun Picattoo-yritys tekee selfiekuvista iholle tarkoitettuja siirtokuvia, eli vesitatuointeja.

Picattoo.com
Picattoo.com

Hollannissa perustettu yritys mainostaa siirtokuvia nimellä Insta-Tats, ja yritys on luvannut postittaa asiakkaidensa tilaukset kotiin ilmaiseksi. Yhdessä siirtokuva-arkissa on 12 vesitatuointia ja se maksaa noin 13,50 euroa. Picattoon mukaan yksi siirtokuva kestää iholla seitsemän päivää.

Yritys ei ole ainoa, joka on huomannut selfien oheistuotteissa oivan markkinaraon, sillä vuosi sitten Boomf-yritys ilmoitti tekevänsä asiakkaiden selfiekuvista vaahtokarkkeja. Selfie-villitys on poikinut uudenlaisen bisneksen ja monet ovatkin tilailleet tavaroita, jotka liittyvät omiin kuviin jollain hauskalla tavalla. Saa nähdä, mitä selfieistä seuraavaksi keksitään.