Bill Gates saa televisiotähden juomaan ulostevettä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisoimme taannoin videosta, jossa Bill Gates juo puhdistettua vettä, joka oli viisi minuuttia ennen miljardöörin huulien koskettamista ollut vielä ulostevettä. Gates puhuu viemäriveden puhdistamisen puolesta ja on nyt saanut myös Jimmy Fallonin maistamaan jätevettä lähetyksessään.

YouTube
YouTube

Bill Gates oil vieraana The Tonight Show Starring Jimmy Fallon -televisio-ohjelmassa ja toi Fallonille yllätyksen mukanaan. Hän kertoi Fallonille keksinnöstä, joka muuttaa jäteveden juomavedeksi. Pöydälle laitettiin kaksi vesilasia ja Fallon sai valita kummanko hän joi. Hän luuli valinneensa oikein ja joi koko lasin tyhjäksi. Juomisen jälkeen Gates paljasti Fallonille hänen juoneen juuri lasillisen jätevettä.

Maailman rikkaimpien ihmisten joukkoon jo vuosikymmeniä lukeutunut Microsoft-miljardööri Bill Gates on viime vuosina antanut valtavasti rahaa hyväntekeväisyyteen ja uusien ihmiskuntaa parantavien keksintöjen kehittämiseen. Tällä hetkellä Gates puoltaa Janicki Bioenergyn kehittämää Omniprocessor-laitetta, joka puhdistaa viemäriveden juomavedeksi.