Miley Cyrus ei käytä vaatteita? Taas rinnat paljaana netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Miley Cyrus on pongattu Havajilla viettämässä vauhdikasta lomaa poikaystävänsä Patrick Schwarzeneggerin kanssa. Energinen Cyrus polski rannalla rakkaansa kanssa ja innostui jopa uimaan yläosattomissa. Muutama päivä sitten Miley kuvattiin ensikerran julkisesti rinnat paljaana.

Instagram
Instagram

Nyt dama meno on jatkunut, sillä Miley Cyrus julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä ystävänsä kanssa sohvalla ja molemmat ovat rinnat paljaana.

Lomasta nauttiva tähtönen jakoi taannoin Instagramissa videon, jossa hän esitteli tankotanssitaitojaan samalla sauhutellen savuketta. Vaikuttaisi siltä, että Mileyn rantaloma trooppisella Havajin saarella on ollut kaikin puolin onnistunut, kun vaatteet eivät enää pysy hänen yllään.