Fanitus meni liian pitkälle? Alaston Miley Cyrus tatuoitiin jalkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Miley Cyrus teki pari vuotta sitten muuntautumistempun melko kiltistä teinitähdestä kohua karttelemattomaksi ja estottomaksi pop-prinsessaksi. Tähti on jo totuttu näkemään vähissä vaatteissa esimerkiksi lukuisissa Instagram-kuvissa.

Instagram
Instagram

Nyt Miley Cyrus nähdään jälleen alasti Instagramissa, mutta tällä kertaa hieman erilaisessa muodossa kuin yleensä. Tähti jakoi nimittäin kuvan tuntemattomana pysyttelevän vannoutuneen faninsa jalkaan ottamasta tatuoinnista, joka esittää vaatteensa riisunutta Mileytä.

Miley Cyrus ja hänen nykyinen rakkaansa, Patrick Schwarzenegger, lomailivat taannoin Havaijin lämmössä. Lomasta nauttinut tähtönen jakoi muun muassa Instagramissaan videon, jossa hän esittelee tankotanssitaitojaan polttaen samalla savuketta. Vaikuttaisi siltä, että Mileyn rantaloma trooppisella Havajin saarella on ollut kaikin puolin onnistunut.