Koomikon raju tempaus – muslimimaassa rinnat paljaana kamelin selässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler juontaa E!-televisiokanavalla omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa. Emännöivä kaunotar pistää ohjelmassa julkkisvieraansa koville suorilla kysymyksillään. Viime aikoina tähti on ollut otsikoissa vilautteluharrastuksensa merkeissä.

Tällä kertaa Chelsea Handler on vienyt vilautteluharrastuksensa lähi-itään. Tuoreessa kuvassaan koomikko istuu kamelin selässä yläosattomissa, peittäen rintansa daavidintähdillä varustetuilla tasseleilla.

– Muslimi antoi yläosattoman juutalaisen istua kamelinsa päällä. Kuka sanoo ettemme voisi elää yhdessä? Mielestäni se on mahdollista jos yritämme, eikä sinun tarvitse olla edes yläosattomissa, Chelsea julisti Instagram-tilillään.

Uusimmat