Koomikon raju tempaus – muslimimaassa rinnat paljaana kamelin selässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler juontaa E!-televisiokanavalla omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa. Emännöivä kaunotar pistää ohjelmassa julkkisvieraansa koville suorilla kysymyksillään. Viime aikoina tähti on ollut otsikoissa vilautteluharrastuksensa merkeissä.

A Muslim allowed a topless Jew to sit on his camel. And we say we can't live side by side? I say we try and we can and we will. And, You don't even have to be topless. L'chaim

Kuva, jonka Chelsea Handler (@chelseahandler) julkaisi

Tällä kertaa Chelsea Handler on vienyt vilautteluharrastuksensa lähi-itään. Tuoreessa kuvassaan koomikko istuu kamelin selässä yläosattomissa, peittäen rintansa daavidintähdillä varustetuilla tasseleilla.

– Muslimi antoi yläosattoman juutalaisen istua kamelinsa päällä. Kuka sanoo ettemme voisi elää yhdessä? Mielestäni se on mahdollista jos yritämme, eikä sinun tarvitse olla edes yläosattomissa, Chelsea julisti Instagram-tilillään.