Seksikäs huippumalli-Emily käänsi katseet julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläissyntyinen huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken tunnetuimmista nimistä mallimaailmassa. Robin Thicken Blurred Lines -hitin myötä maailmanmaineeseen ponnahtanut tähti on jo lähes viikottain tuttu näky vähäpukeisista kuvista.

Emily Ratajkowski osallistui lukuisten muiden tähtien tapaan 10. helmikuuta New Yorkissa järjestettyyn Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron julkistamistilaisuuteen. Tähti kuvattiin paikalla punaisessa asusteessa, jonka kaula-aukko epäilemättä keräsi runsaasti katseita illlan aikana. Ratajkowski poseerasi taannoin myös Yamamay-vaatemerkin mainoskuvassa esitellen yhtiön alusvaateuutuuksia sopivasti ystävänpäivän alla.

Timmivartaloisen kaunottaren ura on ollut nousussa jo pitkään, ja tähti on pyrkimässä myös elokuva-alalle. Näyttelemisestä kiinnostunut Ratajkowski on saanut roolin uudesta Entourage -elokuvasta. Huhujen mukaan neitokainen näyttelee tulevassa elokuvassa itseään.