Uusi deittisivusto avattiin – sisältää vain perustajansa profiilin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkujen voi olla välillä vaikea löytää sopivaa ja ikäistään seuraa ja monet tapaavatkin nykyään internetin, keskustelupalstojen tai puhelinsovellusten kautta. Treffisivustoistakin löytyy jo paljon vaihtoehtoja tänä päivänä. Eräs treffisivuston käyttäjä huomasi, että hänen profiilinsa hukkuu tuhansien muiden joukkoon ja hän päätti tehdä asialle jotain.

YouTube
YouTube

Brandon Scott Wolfia alkoi ärsyttämään se, että hänen profiilinsa hukkui treffisivustoilla muiden profiilien joukkoon ja hänestä tuntui, että oikeat ihmiset eivät tule löytämään sitä. Valinnanvaraa oli liikaa ja Wolf päätti pienentää sitä radikaalisti yhteen. Mies teki oman treffisivuston, jossa on siis pelkästään hänen profiilejaan.

Wolf laittoi pystyyn Date Brandon Scott Wolf -nimisen sivuston ja sivustolla tosiaankin on vain yksi ainoa profiili, hänen omansa. Naiset voivat käydä katsomassa sivustoa ja Wolfin profiilia silmäilemällä arvoioda kiinnostaako mies heitä. Jos vastaus on kyllä, naiset voivat vastata pieneen Wolfin laatimaan kyselyyn ja jättää sen kautta omat yhteystietonsa. Siinä tapauksessa, että vastaukset miellyttävät Wolfia hän palaa asiaa.