Vaimo ei saanut seksiä kolme kertaa päivässä – haki avioeroa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien oikeudessa on puitu tapausta, jossa vaimo on hakenut avioeroa miehestään, koska mies ei kykene harrastamaan seksiä niin usein kuin vaimo haluaisi. Vaimo on esittänyt miehelleen vaatimuksen, jonka mukaan heidän pitäisi harrastaa seksiä vähintään kolme kertaa päivässä.

Nainen kokee, että hänen miehensä ei tyydytä häntä tarpeeksi ja hakee nyt avioeroa. Gulf New -lehti uutisoi sivuillaan, että vaimolle ei riittänyt pariskunnan seksin määrä, joka oli suurin piirtein neljä kertaa viikossa.

Dubailainen vaimo on tullut siihen lopputulokseen, että mies ei tyydytä hänen tarpeitaan. Tuomari päätti, että vaimo tarvitsee lääketieteellisen lausunnon tukemaan hänen väitettään, sillä muuten eroa ei voitaisi myöntää.

Vaimo ei suostunut lääkärin tarkastettavaksi, vaan hän vaati, että aviomiehen suorituskyky tutkitaan ja lääkäri tekee hänestä lausunnon oikeudenkäyntiä varten. Asian käsittely on vielä kesken ja avioeron myöntäminen riippuu siitä, minkälaisen lausunnon lääkäri antaa aviomiehen seksuaalisesta kyvystä tyydyttää vaimonsa tarpeita.

Nähtäväksi jää, riittävätkö todisteet ja lausunnot avioeron myöntämiseen, vai joutuuko seksuaalisesti turhautunut vaimo jatkamaan avioliittoaan vastoinkäymisistä huolimatta.