Mies kertoi ettei rakastanut vaimoaan – sai sakot henkisestä kärsimyksestä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Onnettomaan avioliittoonsa kyllästynyt pariskunta oli päättänyt hakea avioeroa Turkissa. Katkeran avioeroprosessin seurauksena molemmat osapuolet haastoivat toisensa oikeuteen kunnianloukkauksesta ja henkisestä kärsimyksestä avioliiton aikana.

Molemmat osapuolet halusivat saada toiselta korvauksia riitelyihinsä liittyen. Turkkilainen tuomioistuin päätti, että molemmat osapuolet olivat yhtä pahoja toisilleen, eikä kummallekaan myönnetty minkäänlaisia korvauksia.

Vaimo päätti valittaa päätöksestä korkeampaan tuomioistuimeen. Vaimo perusteli miehensä aiheuttamaa kärsimystä sillä, että mies oli sanonut hänelle: ”En rakasta sinua enää!”. Vaimo ei ollut koskaan omien sanojensa mukaan sanonut yhtä pahasti miehelleen. Korkein tuomioistuin lopulta päätti kiistan vaimon hyväksi.

Aviomies joutui maksamaan vaimolleen korvauksia henkisestä kärsimyksestä. Metro-lehden mukaan vaimon asianajaja oli sitä mieltä, että miehen käyttämä sanavalinta oli kuin henkistä väkivaltaa ja hänen asiakkaansa oli sen seurauksena henkinen raunio. Tapauksen yhteydessä ei ole paljastettu kuinka suuresta korvauksesta asiassa oli lopulta kyse.