Seksisessio päättyi karmaisevalla tavalla – penis meni poikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bostonilainen mies joutui läpikäymään monen miehen pelkäämän painajaisen. Mies oli harrastanut seksiä naisen kanssa ja havahtunut omituiseen ääneen. Ääni oli tullut siitä, kun hänen peniksensä oli murtunut miehen työntäessä sitä vahingossa naisen vaginasta ohi.

42-vuotias Bostonilainen mies oli harrastanut naisen kanssa seksiä, ja osuessaan vahingossa vaginan ja peräaukon väliin lakanoiden alta oli kuulunut naksahdusta muistuttava ääni. Mies oli katsonut peiton alle ja huomannut erektionsa kadonneen. Penis oli veltostunut ja verta oli alkanut pulppuamaan peniksen kärjestä. Mies kiidätettiin nopeasti sairaalaan.

Mies leikattiin ja hän selvisi kivuliaasta koettelemuksesta ilman vakavia seurauksia. Hän joutui Daily Mail -lehden mukaan käymään kolmen ja kuuden kuukauden jälkeen tarkastettavana. Tarkastuksissa todettiin kaiken olevan kunnossa ja mies säilytti kykynsä erektioon ilman, että peniksessä olisi havaittavissa käyristymistä tai muutakaan poikkeavaa tapahtuman seurauksena.