Maailman pisin selfie-keppi – kehtaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selfie-keppi on monille tuttu ja se oli muun muassa yksi viime joulun hittilahjoista. Kuten nimikin kertoo, kyseessä on hieman ongen vapaa muistuttava keppi, johon oman puhelimensa voi kiinnittää selfie-kuvien ottamisen helpottamiseksi.

Niin kuin monet hauskat keksinnöt on tämäkin pitänyt viedä äärimmäisyyksiin. Trollstation on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa mies käyttää todella pitkää selfie-keppiä. Hän soittaa videopuhelua äidilleen ja ottaa kaikki ympärillä olevat ihmiset tahallaan puheluun ja kuvaan mukaan valtavan pitkän selfie-kepin avulla.

Selfie-keppi on niin pitkä, että se näyttää jo hieman hankalalta operoida. Kepin pää notkuu kaukana puhelimen painosta eikä monikaan varmasti uskaltaisi kiinnittää tähän vempeleeseen omaa kallista älypuhelintaan. Ilmeisesti keppi kuitenkin toimii oikeasti kuvanottotarkoitukseen, koska videolla näkyy kuvaa myös selfie-kepin päästä.