Tässä et takuulla haluaisi uida – vesi kuhisi piraijoita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasiliassa kalareissulla olleet miehet tiesivät paikallisen joen kuhisevan piraijoita. Yksi miehistä päätti kuvata videolle piraijoiden ruokintahetken. Kalastajat olivat varautuneet piraijoiden kohtaamiseen ja he heittivät kaloille tarkoitetut perkaus- ja teurasjätteet jokeen.

Liha sai piraijat villiintymään ja vedessä alkoi kuohua. Ruokantahetki oli hetkessä muuttunut kalojen raakamaiseksi kilpailuksi ja jokainen ui paikalle repimään veteen pudotettua lihakimpaletta. Piraijoiden ruokalu näytti armottomalta ja väkivaltaiselta raatelulta, jossa lihasta revittiin irti kaikki, mikä siitä irtosi.

Näille terävähampaisille mereneläville ei näyttänyt riittävän mikään, vaan ruokaa kaluttiin viimeiseen palaan asti. Metro-lehti muistuttaa lukijoitaan, että näillä vesillä ei kannata uittaa jalkojaan tai käydä uimassa, ellei halua tuntea piraijoiden hampaita jäsenissään.