Näin tehtiin vuoden seksikkäin hampurilaismainos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikaruokaketju Carl’s Jr on tullut tunnetuksi mainoksistaan, joissa hampurilaisten sijaan pääosassa ovat erittäin vähäpukeiset naiset. Taannoin purilaisyhtiö pestasi uudeksi mainoskasvokseen Charlotte McKinneyn, jonka kerrotaan olevan Kate Uptonin manttelinperijä.

Nyt Splash News on julkaissut Making Of -tyylisiä seksikkäitä kuvia mainoksen tekemisestä. Otoksissa Charlotte nähdään poseeraamassa nauravaisissa tunnelmissa vähäpukeisena ja hampurilainen kädessään. Luomukaunottaren mainostama purilainen on sekin ”Luomu Burger”.

Silikonirintaistan mallikaunotarten maailmassa Charlotte McKinney on virkistävä poikkeus, sillä esikuvansa Kate Uptonin tavoin hänen muotojensa kerrotaan olevan luomuna. Hän osallistui alkuvuodesta Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, josta putosi kuitenkin pois maaliskuun lopussa.