Kaikkien aikojen photobombaus – Kim Kardashian perheineen ”vahingossa” taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Photobombaus tarkoittaa yleensä sitä, että joku tungeksii salaa toisen ottamaan kuvaan mukaan, minkä kuvan ottaja huomaa vasta tarkastellessaan kuvaa. Välillä photobombaus on myös tahatonta, jos sivullinen ihminen sattuu vain vahingossa vilkaisemaan kameran linssiin juuri kuvaushetkellä.

Lunch with Lilou at Nobu!! #Lilou #NobuSundays #greatcompany #Carolin #papaB @casiebamford @malibubuffy @anneysenring @jasoncampbellmalibu

Kuva, jonka alibambam (@alibambam) julkaisi

Eräs tunnettu perijätär sai huomaamattaan todella julkista seuraa valokuvaansa ikuistaessaan mukavaa hetkeä ravintolassa. Alice Bamford oli Los Angelesissa Nobu-nimisessä ravintolassa mukanaan niin hurmaavaa seuraa, että nainen halusi ikuistaa mukavan hetken valokuvaksi. Bamford on kuvassa pienen Lilou-nimisen vauvan kanssa ja vaikuttaisi siltä, että hänellä ei ole mitään tietoa siitä, ketä taustalla näkyy.

Bamford on lisännyt Instagram-kuvansa kuvatekstiin seuralaistensa nimet ja kertonut olevansa lounaalla Nobussa Lilou-vauvan kanssa. Voisi kuvitella, että kuva on otettu juuri heidän takanaan istuvan Westin perheen vuoksi, mutta ilmeisesti nainen ei edes huomannut keitä heidän takanaan istui. Oman hetken lisäksi nainen saikin ikuistettua myös Kanye Westin, Kim Kardashianin ja pienen North-tytön ruokailuhetken.