Purjehtija ajelehti 66 päivää merellä – uskomaton selviytymistarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haaksirikkoutumisista ja selviytymistarinoista on nähty monia elokuvaversioita aina Hollywoodia myöden. Eilen päättyi viimein eräs uskomaton pelastautumistarina, jonka sankarin odotettiin olevan jo kuollut tämän kadottua merelle 66 päivää aiemmin.

Splash
Splash

1950-luvulla rakennetulla purjeveneellä merelle Etelä-Carolinan Conwaysta lähtenyt Louis Jordan pelastettiin, kun rahtilaiva huomasi hänet sattumalta Virginian osavaltion aluevesillä. Mies löydettiin kaatuneen purjeveneensä päältä. Yhdysvaltojen rannikkovartioston pelastajilleen Jordan kertoi selviytyneensä merellä hengissä syömällä raakaa kalaa ja juomalla sadevettä. Mies oli taittanut matkaa noin 350 kilometrin verran. Jordan lennätettiin helikopterilla suoraan sairaalaan, jossa hän voi hyvin.

Splash
Splash