Ihana kuvakooste! Vauvan vuosi kuudessa minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen vanhempi tietää, että lapset kasvavat todella nopeasti. Lapset oppivat uusia taitoja koko ajan ja samalla kun he kasvavat myös heidän kasvonpiirteensä muuttuu. Monista voi tuntua, että aika menee pienen lapsen kanssa todella nopeasti ja siksi muistoja onkin tärkeä ottaa kuvien ja videoiden muodossa.

Vimeoon on ladattu hellyttävä video pienen Julian matkasta syntymästä yksivuotiaaksi. Videolla on kuvattu noin sekunnin ajan Julian jokaista päivää 365 päivän ajan ja video loppuukin Julian juhliessa yksivuotissyntymäpäiviään. Julia oppii joka päivä uusia asioita, käy vauvauinnissa, ottaa ensimmäisiä askeleitaan, itkee ja hekottaa sydämensä kyllyydestä.

Julian ensimmäisestä vuodesta kuvattu video saa katsojalle hymyn kasvoille. Tällaisen videon varmasti kaikki vanhemmat haluaisivat lapsistaan. Videolle tallentuu monia ihania muistoja kaikista lapsen ensimmäistä kertaa kokemista asioista.