Anne Hathaway esiintyy Miley Cyrusina!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus kohahdutti aikoinaan Wrecking Ball -kappaleensa videolla. Musiikkivideolla entinen teinitähti esiintyi esiintyi alasti isokokoisen purkupallon päällä. Videosta nähtiin sittemmin lukuisia parodiaversioita.

Amerikkalaisen Spike-kanavan Lip Sync Battle -ohjelmassa julkkikset esittävät tunnettuja kappaleita niin sanotun huulisynkan avulla. He eivät siis itse laula, vaan liikuttavat kappaleen aikana suutaan ja esiintyvät kappaleiden alkuperäisten esittäjien lailla. Yksi ohjelmasarjan vieraista on Anne Hathaway.

Youtube-videolla nähdään, miltä Anna Hathawayn tulkinta Miley Cyrusin hittikappaleen videosta näyttää. Vaikka vaatteet ovat säilyneet näyttelijättären yllä, on tulkinta varsin uskollinen Mileyn versiolle.